FACILITEITEN EN VOORZIENINGEN IN P3

In gebouw P3 is een aantal voorzieningen en faciliteiten.

Lees verder

RECEPTIE

Direct naast de entree op de begane grond is de receptie met twee vaste werkplekken waar gasten ontvangen worden en waar je vragen kunt stellen over onder andere faciliteiten, bureauaccessoires kunt ophalen, net als cadeautjes voor gecommitteerden/gastsprekers etc.

BEDRIJFSBUREAU

Op de eerste verdieping is het bedrijfsbureau te vinden. Hier kun je terecht met vragen over inschrijvingen, tentamens, processen die het onderwijs ondersteunen.

IT & AV

In gebouw P3 heeft iedere vergaderruimte een presentatiescherm. De digiborden, de conference-callapparatuur om te bellen met Den Bosch en de AV-middelen zoals het fototoetsel zijn meeverhuisd naar P3.

De eerste maanden is Edmond Verhoeven twee dagen per week in P3 aanwezig zijn voor ondersteuning op het gebied van IT/AV-middelen.
Je kunt op werkdagen van 8.00-17.00 uur ook terecht bij de helpdesk:
Telefoon: 08850-77777
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 5372 1805

KOPIËREN EN PRINTEN

Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is een printer/kopieermachine te vinden. Daarnaast is ook op het bedrijfsbureau een printer/kopieermachine geplaatst.

OPSLAG

Voor het bedrijfsbureau, de examencommissie, communicatie zijn afsluitbare opslagruimtes in gebouw P3.

TE ARCHIVEREN ONDERWIJSMATERIAAL

Voor de archivering van alle toetsen en beroepsproducten, ook vanuit Den Bosch is kastruimte gereserveerd in gebouw P3. Dit hoeft niet op je meter plank. Na een half jaar gaat het materiaal naar het Centrale Archief van Fontys in Eindhoven. De procedure voor archiveren van onderwijsmateriaal vind je op Blackboard/Juridische Hogeschool Informatie Medewerkers/ Procedures/Archivering.

TOEGANKELIJKHEID MINDER VALIDEN

Het gebouw is voorzien van een lift. Op de begane grond is een mindervalidentoilet aanwezig en er zijn speciale parkeerplaatsen.
Verdieping 2 is alleen toegankelijk met een trap. Op deze verdieping worden geen onderwijsactiviteiten georganiseerd. Hier zijn alleen werkplekken voor medewerkers en studenten en een achtpersoonsvergaderruimte.
Verder zijn alle ruimtes in P3 toegankelijk tenzij de ruimte om veiligheidsredenen afgesloten moet worden.

ETEN EN DRINKEN

Koffie, thee en kleine versnaperingen zijn te verkrijgen uit de automaten in P3. Gebouw P1 heeft een grote kantine waar je terecht kunt voor zowel de lunch, een avondmaaltijd of andere lekkernijen.
Open: ma-do 10.00 tot 19.00 uur, vrijdag 10.00 tot 14.00 uur*.

* Tijdens de tentamenweken en in de weken dat er geen onderwijsaanbod is, wijken de openingstijden af. De aangepaste tijden worden aangegeven bij de kassa’s en op de borden in de hal.

STILTERUIMTE

De stilteruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is voor meerdere doeleinden te gebruiken: stilte, meditatie, yoga. De ruimte is door zowel studenten als medewerkers te gebruiken.
De ruimte is ook te gebruiken als gebedsruimte, maar is hier niet specifiek voor ingericht.
Ruimte C2.30 in gebouw P1 op de campus is speciaal als gebedsruimte ingericht met kleedjes en kussentjes.

Kolf-/EHBO-ruimte

De kolf-/EHBO-ruimte bevindt zich op de begane grond. Hier vind je een koelkast, stromend water en de EHBO-koffer en een EHBO-bed. De ruimte kan worden afgesloten.

PANTRY

De begane grond heeft (naast de faciliteiten in de medewerkerskamer) een pantry waar koffie of thee gehaald kan worden. Hier vind je ook een magnetron om eten op te kunnen warmen.

DOUCHE

Op de begane grond is een douche die te gebruiken is door medewerkers van de Juridische Hogeschool.

VEILIGHEID

Uiteraard is de veiligheid in het gebouw een belangrijk item. Alle BHV-leden van de Juridische Hogeschool én van Fontys Hogescholen zijn speciaal getraind en geïnstrueerd op het gebied van veiligheid. Er worden verschillende calamiteiteninstructies en vluchtroutes duidelijk zichtbaar opgehangen in het gebouw.

Video
Share