FACILITEITEN EN VOORZIENINGEN OP DE CAMPUS

Op en rond de campus zijn veel faciliteiten te vinden.

Lees verder

ETEN EN DRINKEN

Gebouw P1 heeft een grote kantine waar je terecht kunt voor zowel de lunch, een avondmaaltijd of andere lekkernijen.
Open: ma-do 10.00 tot 19.00 uur, vrijdag 10.00 tot 14.00 uur*.

* Tijdens de tentamenweken en in de weken dat er geen onderwijsaanbod is, wijken de openingstijden af. De aangepaste tijden worden aangegeven bij de kassa’s en op de borden in de hal.

MEDIATHEEK

De campusmediatheek bevindt zich in gebouw P1: een kennis-, leer- en ontmoetingscentrum voor meerdere instituten op de campus. Of het nu gaat om het lenen van boeken, tijdschriften en audiovisuele apparaten, een rustige zelfstudieplek of het volgen van een workshop om digitaal geletterd te worden, je vindt het in de campusmediatheek.
Open ma-do 9.15 tot 20.00 uur en vrij 8.15 tot 17.00 uur.

ROKEN

Met ingang van studiejaar 2020-2021 wordt het rookverbod voor openbare plekken van kracht. Het is dus niet meer toegestaan om te roken op de gehele campus.

GEZELLIGHEID NA EN TUSSEN HET STUDEREN DOOR

Bij Jazzmans in gebouw P8 maken de barista’s heerlijke cappuccino, latte macchiato en espresso. Daarnaast worden er zoetigheden en wat hartige snacks geserveerd.
Open: ma-do 08.00 tot 16.00 uur, vrijdag 08.00-18.00 uur*.

* Tijdens de tentamenweken en in de weken dat er geen onderwijsaanbod is, wijken de openingstijden af. De aangepaste tijden worden aangegeven bij de kassa’s en op de borden in de hal.

Naast de campus ligt een winkelcentrum met sportzaken, een foodmarket, een bioscoop en een aantal horecazaken.

SPORTEN

Op het T-kwadraat naast de campus zijn meerdere sportmogelijkheden zoals squash en fitness, de Ireen Wüst IJsbaan en zwembad Stappegoor.

Je kunt gebruik maken van verschillende sportmogelijkheden als je in het bezit bent van een sportabonnement: dan kun je kunt sporten tegen een voordelig tarief.

Lees meer

Video
Share