WELKOM IN P3

Gebouw P3, op de campus Stappegoor van Fontys in Tilburg-Zuid, is jouw nieuwe werkplek. 

Lees verder

OPEN, MULTIFUCTIONEEL EN TOEKOMSTBESTENDIG

P3 is een open, multifuctionele en toekomstbestendige leer- en werkomgeving voor onze Juridische Hogeschool. Hier staat de praktijk centraal en is de student aan zet. Hier komen studenten, docenten, medewerkers en professionals uit het werkveld samen. Hier wordt gewerkt aan praktijkopdrachten waar juridische en niet-juridische oplossingen voor worden bedacht én toegepast. Maar bovenal ontstaat hier een ondernemende, onderzoekende, innovatieve en flexibele jurist die midden in de maatschappij staat en durft te ondernemen met lef!

ONTMOETEN, SAMENWERKEN EN KENNISDELEN

P3 is ontworpen en heringericht vanuit de zeven uitgangspunten van ons onderwijs. De nieuwe leer- en werkomgeving van onze opleiding HBO-Rechten is een kráchtige leer- en werkomgeving: P3 faciliteert ontmoeten, samenwerken en kennis delen. Kennis, vaardigheden en attitude kunnen in dit gebouw geïntegreerd worden aangeboden.

THUISBASIS

Het gebouw telt drie bouwlagen; de begane grond, eerste verdieping en een tweede verdieping. Onderwijs- en werkruimtes zijn transparant door middel van glazen wanden en je vindt een diversiteit aan werkplekken die ’t onderwijs in een open omgeving ondersteunen en faciliteren. Sommige onderwijsruimtes zijn af te sluiten met schuifwanden, waardoor kleinere ruimtes ontstaan.  Het studieplein op de begane grond en de eerste verdieping staan middels een brede open trapopgang met elkaar in verbinding. De tweede verdieping is bereikbaar vanaf de eerste verdieping door middel van een open trap.

Op elke verdieping zijn ontmoetingszones met verschillende werkplekken zoals overlegzitjes, concentratiewerkplekken en belcellen. Het gebouw is ‘warm’ van karakter, heeft een rustige sfeer en bevordert communicatie, nieuwe ideeën en spontane uitwisseling van kennis. Het is een thuisbasis voor studenten en medewerkers.

WEGWIJS IN P3

In dit verhuismagazine vind je meer informatie over het gebouw, plattegronden, informatie over faciliteiten, openingstijden, contactgegevens en afspraken hoe we met het gebouw omgaan.
Het zal even wennen zijn: een nieuwe omgeving, een nieuwe werkplek. Misschien is nog niet alles meteen duidelijk of werkt nog niet alles even goed. Dat hoort ook bij de ingebruikname van een geheel vernieuwd gebouw. We vernemen het graag als je ergens tegenaan loopt, dan kunnen we kijken of we er iets aan kunnen doen. Dus stel gerust je vragen en geef signalen aan ons door. Je kunt een mail sturen naar [email protected] of Kim of Maartje V. aanspreken.

LOCATIE DEN BOSCH

Ook op het Hervenplein in ’s-Hertogenbosch worden deze zomer wijzigingen aangebracht die het onderwijs faciliteren. Vanwege verhuisplannen van Avans in de nabije toekomst van het Hervenplein naar de Onderwijsboulevard worden er nu geen grote investeringen gedaan.

Video
Share