FACILITEITEN EN VOORZIENINGEN

In onze onderwijsgebouwen is een aantal voorzieningen en faciliteiten.

Lees verder

MEDIATHEEK TILBURG

De campusmediatheek bevindt zich in gebouw P1: een kennis-, leer- en ontmoetingscentrum voor meerdere instituten op de campus. Je kunt hier boeken, tijdschriften en audiovisuele apparaten lenen. Ook zijn er rustige zelfstudieplekken. Meer informatie vind je op de website van de campusmediatheek.
Open ma-do 9.15 tot 20.00 uur en vrij 8.15 tot 17.00 uur.

ICT
Met ICT-vragen kun je op werkdagen van 8.00-17.00 uur terecht bij de helpdesk:
Telefoon: 08850-77777
of via de website servicepunt.avans.nl

XPLORA DEN BOSCH

Xplora, de mediatheek van Avans op het Hervenplein bevindt zich op de eerste verdieping. Je kunt hier terecht voor het lenen van boeken, tijdschriften en audiovisuele apparaten. Ook vind je hier een medewerker van de ICT-helpdesk. Meer informatie vind je op de website van Xplora.
Open als het gebouw open is: ma-do 8.00 tot 19.00 uur en vrij 8.00 tot 18.00 uur.

ICT
Met ICT-vragen kun je op werkdagen van 8.00-17.00 uur ook terecht bij de helpdesk:
Telefoon: 088 525 8888
Melding maken op de website: servicepunt.avans.nl

TOEGANKELIJKHEID MINDER VALIDEN

De gebouwen zijn voorzien van een lift. Op de begane grond is een mindervalidentoilet aanwezig en er zijn speciale parkeerplaatsen. In Tilburg is verdieping 2 (vide) alleen toegankelijk met een trap. Op deze verdieping worden geen onderwijsactiviteiten georganiseerd. Hier zijn werkplekken voor medewerkers en studenten gefaciliteerd.

SCANNEN, KOPIËREN & PRINTEN

In beide gebouwen zijn printers/kopieermachines te vinden. Je hebt in Tilburg hiervoor je Fontyspas nodig. In ‘s-Hertogenbosch heb je hiervoor een ov-chipkaart nodig. Heb je die niet of wil je die niet hiervoor gebruiken, dan kun je een blanco kaart aanvragen bij de ICT-balie of receptie. Meer informatie vind je hier. 

LOCKERS

Op de eerste verdieping vind je zowel in Tilburg als Den Bosch lockers waar je je spullen op kunt bergen. In Tilburg zijn dit daglockers die je voor sluitingstijd van het gebouw leeg moet maken. De gebruikershandleiding vind je hier.
In Den Bosch kun je voor €15,- per studiejaar een locker huren, dat regel je bij de collega’s van de receptie van het Hervenplein.

AFVALSCHEIDING

Op de algemene plekken in het gebouw zijn afvalbakken aanwezig voor drie afval stromen:

  1. PMD (Plastic, Metaal, Drinkpakken)
  2. Papier
  3. Restafval
Kolf-/EHBO-ruimte

Op beide locaties is een kolf-/EHBO-ruimte. Hier vind je een koelkast, stromend water en de EHBO-koffer en een EHBO-bed. De ruimte kan van binnenuit worden afgesloten. Je hoeft de ruimte niet vooraf te reserveren, maar dat kan eventueel wel bij de collega’s van de receptie.

PANTRY

In Tilburg vind je op de begane grond een pantry, oftewel een klein keukenblok, waar koffie en thee kan worden gehaald. Hier vind je ook een magnetron om eten op te warmen, met name voor de deeltijdstudenten die op maandagavond lessen hebben, biedt dit een uitkomst.

VEILIGHEID

Uiteraard is de veiligheid in onze gebouwen een belangrijk item. Alle BHV-leden van de Juridische Hogeschool én van Avans en Fontys zijn speciaal getraind en geïnstrueerd op het gebied van veiligheid. Er worden verschillende calamiteiteninstructies en vluchtroutes duidelijk zichtbaar opgehangen in het gebouw.

Video
Share