FACILITEITEN NAAST STUDEREN

Goed eten, uitrusten en sporten zijn belangrijke elementen naast het studeren.

Lees verder

ETEN EN DRINKEN

Koffie, thee en kleine versnaperingen zijn te verkrijgen uit de automaten die je in beide gebouwen vindt.
In Tilburg vind je in gebouw P1 op de campus een grote kantine waar je terecht kunt voor zowel de lunch, een avondmaaltijd of andere lekkernijen.
Open: ma-do 10.00 tot 19.00 uur, vrijdag 10.00 tot 14.00 uur*.

In ‘s-Hertogenbosch vind je op het studieplein een uitgebreide catering waar je terecht kunt voor zowel de lunch, een eenvoudige avondmaaltijd als andere versnaperingen.
Open tijdens de openingstijden van het gebouw: ma-do 08.00 tot 19.00 uur, vrijdag 08.00-18.00 uur*.

* Tijdens de tentamenweken en in de weken dat er geen onderwijsaanbod is, wijken de openingstijden af. De aangepaste tijden worden aangegeven bij de kassa’s en op de borden in de hal.

STILTERUIMTE

In beide gebouwen vind je een stilteruimte. Deze is voor meerdere doeleinden te gebruiken: stilte, meditatie, yoga. In Tilburg bevindt de ruimte zich op de eerste verdieping: 1.34. In ‘s-Hertogenbosch zit de ruimte op de begane grond: TB 0.11. De ruimte is door zowel studenten als medewerkers en  als gebedsruimte te gebruiken.

In Tilburg in gebouw P1 is ruimte C2.30 speciaal als gebedsruimte ingericht met kleedjes en kussentjes.

SPORTEN IN TILBURG

Op het T-kwadraat naast de campus zijn meerdere sportmogelijkheden zoals squash en fitness, de Ireen Wüst IJsbaan en zwembad Stappegoor.

Je kunt gebruik maken van verschillende sportmogelijkheden als je in het bezit bent van een studentensportabonnement: dan kun je kunt sporten tegen een voordelig tarief. Alle informatie hierover vind je op de website van het Studentensportcentrum.

SPORTEN IN ‘S-HERTOGENBOSCH

Bij Sportiom zijn verschillende sportmogelijkheden zoals fitness, yoga en zwemmen.

Je kunt gebruik maken van verschillende sportmogelijkheden als je in het bezit bent van een studentensportabonnement: je kunt dan sporten tegen een voordelig tarief.

ROKEN

Met ingang van studiejaar 2020-2021 is het rookverbod voor openbare plekken van kracht. Het is dus niet toegestaan om te roken op het gehele terrein van onze gebouwen.

Video
Share