STUDEREN 

In de gebouwen zijn er verschillende soorten ruimtes met verschillende functies: ruimtes voor onderwijs, overlegruimtes, ontmoetingsruimtes en werkkamers voor medewerkers.

Lees verder

ONDERWIJSRUIMTES

Er zijn grote onderwijsruimtes (crowds) waar je met 96 studenten en een aantal docenten tegelijk kunt werken. Binnen deze ‘crowd’ zijn er afsluitbare ‘lokalen’ waar je met een groep van 24 studenten kunt werken. Er is ook een aantal afsluitbare overlegruimtes, waar je tijdens je college met een groepje studenten gebruik van kunt maken. Een aantal ruimtes heeft een presentatiescherm, waaraan je je laptop kunt koppelen.

Heb je geen onderwijs geroosterd, dan kun je in het gebouw een studeerplek zoeken. Zowel in Tilburg als in ‘s-Hertogenbosch zijn er verschillende soorten plekken, variërend van open ruimtes waar je met een groepje kunt overleggen tot stilteplekken waar je alleen kunt werken.

ALGEMENE AFSPRAKEN

Onze gebouwen zijn van ons allemaal. We hanteren een aantal afspraken:

  • Iedereen is verantwoordelijk voor een prettige leer- en werkomgeving.
  • Hoe hoger je komt in het gebouw, hoe rustiger de werkplekken zijn. Houd rekening met het geluidsniveau van de werkplek die je gekozen hebt, bijvoorbeeld niet uitgebreid kletsen op de eerste verdieping en echt stil zijn op de stiltewerkplekken.
  • Laat na gebruik van een werkplek deze schoon en netjes achter!
  • Maak je langere tijd geen gebruik van een werkplek (omdat je een andere activiteit hebt), laat dan je spullen niet liggen en geef de werkplek vrij zodat een andere student de plek kan gebruiken.
Video
Share